Sivun näyttöjä yhteensä

10.4.2013

Valoa taloon

Viimeiset pari viikkoa on paahtanut taivaan täydeltä, vihdoin! Eihän siinä mennytkään kuin koko talvi, että tuon aurinkokuntamme oman kaasupallon on voinut bongata. Ollaan oltu ajoissa tänä vuonna ja käyty ottamassa aurinkoa jo monet kerrat, talon päädyssä on ollut useana päivänä jo varmaan siinä 15 astetta lämmintä. Shortsi- ja t-paitakeli siis.

Kevään hiipivä heräily on innostanut myös muuttamaan omaa asuinympäristöä hiukan vuodenaikaan ja mielentilaan sopivammaksi. Vaihdoimme olkkarin järjestystä ja suoritimme mittavahkon siivouksen. Ikkunoita ei tosin olla edelleenkään pesty vielä kertaakaan sen melkein 1,5 vuoden aikana mitä ollaan tässä asuttu, mutta sen ehtii sitten vaikka ensi viikolla. Viikonlopulle on lupailtu rankkoja vesisateita ja sään lämpiämistä, JEIJ! Sohva siirrettiin seinältä keskelle huonetta ja telkkari toiselta seinältä sohvaa vastapäätä samalle seinälle oven kanssa. Tilaa tuli heti lisää, tuntuu että saatiin yksi huone lisää. Cd-hylly sai myös siirtyä kirjahyllyn paikalle. Tuo taulu mikä laitettiin seinälle on allekirjoittaneen vesivärityö lukioajoilta. Meillä ei ollut tarpeeksi isoa valkoista paperia tohon taustalle niin tuhottiin sitten yksi lakana, näyttää itseasiassa aika kivalta ja tuo vähän eloa ja orgaanisuutta kokonaisuuteen. Teos kuvaa homojen oikeuksia ja kristillisen oikeiston tuhoa :D
Tein pienen mustavalkoisen nurkan oviaukon viereen. Kissataulu on ostettu vitsinä lahtelaiselta huoltsikalta muistaakseni viime joulun aikoihin. Kortit on saatu siskolta ja kummitädiltä ja kehystetyt valokuvat ovat itseottamiani ja kehittämiäni.
Mummon muistaakseni jostain päin Afrikkaa tuoma norsupatsas seisoo ranskalaishenkisen kultapeilin alla kiinalaisella (japanilaisella?) pöytäliinalla. Hyvin monikulttuurista, ehem.
Ylhäällä näemme jokaiseen itseään kunnioittavaan talouteen kuuluvan tarjoiluhyllyn, tokikin kaikki pullot on juotu tyhjiksi jo aikaa sitten eikä uusia ole ollut varaa ostaa. Tai no, on siellä vielä puolikas itsetehtyä snapsia ja jotain liruja pullojen pohjilla. Mut hei, ainakin toi karahvi on siisti! Alapuollella osa DVD-kokoelmaa ja korunäyttely. Tuo risti väärin päin on Ripan veljen takoma ja tekemä. Sopii tyylikkään asukokonaisuuden täydentämisen lisäksi silmien puhkomiseen, joskaan tämä tuskin on ollut alkuperäinen tarkoitus.
Tämä hylly suorastaan huutaa: "Hei, me ollaan sivistyneitä!"
Ripan suurin aarre. Itsekin olen nahkahomojen ystävä, ette varmaan blogin nimestä arvanneet? Tompasta on tulossa muuten kotimainen elokuva, jonka toisena ohjaajana häärii eräs entinen kaveri. Näyttää siltä, että tyylikästä filkkaa olisi tulossa. Jää kovaan odotukseen. Toivottavasti Huttusen poika ei petä.

 

Ps. Ensi viikolla saadaan uusi sohva ja sänky, jippii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti