Sivun näyttöjä yhteensä

2.10.2012

Törkeetä, ihanaa ja törkeen ihanaa

Oon löytänyt taas kaikkea hienoa. Päätin tänään että ostan tästä lähin sukkani lasten osastolta, t.nimim. koko 35 ja kaikkea söpöä. Ekat kaksi asiaa on tottakai Hämeentien Kirppikseltä, yhteensä jälleen kerran hurjat 3 €. Tuolle papukaijamekolle olis tarkotus tehä sen verran muokkausta, että avarran kaula-aukkoa ja lyhennän vähän helmaa. Voisin myös nähdä täydentäväni lookin jollain kivalla vyöllä. Mulla on tuolla muitakin tuunauskohteita, joista kirjottelen lisää kunhan saan tarvittavat välineet aka. ompelukoneen ja pyramidiniittejä jostain hankittua. Toisin sanoen tuunauspostia on tulossa ehkä ensi kuun puolella, tämän kuun budjetista moisiin harrastuksiin ei varmaan enää liikene pennilöisiä.
Siinä on papukaija jos toinenkin (Damella paitamekko)
Aikakapselista päivää! (Peltric tikkiaamutakki)

Kyllä, bloggaan sukista. Kattokaa nyt niitä! Ne on aivan ylisöpöt. Löytyy Vapaavalinnasta.

Meillä on ollut kissarintamalla aika tuulista tänä kesänä. Ripan siskon pikkuinen Riku-vauva oli kylässä kuukauden, siihen ehti jo tottua. Nyt Rikimon vaihtui kuitenkin isoveljeensä Kiluun, joka kummittelee sängyn alla ainakin pari viikkoa. Killa K on sliikin pikku Riksterin jälkeen aika hullu kokemus, kyseessä on nimittäin pitkäkarvainen elävä karvahattu, jonka varpaiden välit on niin täynnä karvaa ettei siitä lähde mitään ääntä kun se haahuilee pitkin kämppää. Heräät yöllä ja huomaat, että se hyppii painottomana pitkin yöpöytiä.

Out with the young...
...in with the muthafuckin' bogeyman
Siellä väijyy pahaa aavistamatonta uhria ja sopivan tilaisuuden tullen ryömii kolostaan murhaamaan PÖRRÖISYYDELLÄ JA SÖPÖYDELLÄ!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti