Sivun näyttöjä yhteensä

14.6.2012

Paluu

Kuten jo ekassa postauksessa varoitin on kirjoittamiseen tullut tosi pitkä tauko. Nyt yritän kuitenkin ryhdistäytyä, kaikesta tuosta ulkona odottavasta kesästä huolimatta. Olen tässä välissä käynyt moikkaamassa äitiä Helsingissä. Menin kyllä pääkaupunkiin ensisijaisesti yhden asian vuoksi: Euroviisujen. Siskoni pitää lähes joka vuosi jonkin sorttiset viisuvalvojaiset ja koska viisut on meidän molempien vuoden kohokohta (heh heh) oli minun toki pakkokin osallistua. Suosikkini voitti, tottakai! Poikkesin samalla reissulla kaverini Sonjan synttäreille ja toimitin hänelle samalla itsetekemäni leggingsit jotka olivat odottaneet valmistumistaan vuoden päivät.
Äitin kanssa karaokebaariin lähössä, huomaako?
Ne leggingsit. Sonja valitsi kankaan, mulla ei ollut sen kanssa mitää tekemistä!...no okei, vähän ehkä yllytin.

Joo, kesä. Kesä kesä kesä! Tulihan se sieltä vaikka näytti hetken siltä, että kaikki helteet jäi toukokuuhun. Viimeiset kolme päivää on menneet lööbaillessa takapihan isolla nurmikolla jolle paistaa suoraan aurinko koko päivän ja jota ihme kyllä ei näytä hyväksikäyttävän kukaan muu. Meikäläinen on jopa uskaltautunut uimaan (!) useamman kerran päivässä (!!!). Viime kerrasta kun olen ihan oikeasti uinut enkä vain käynyt vedessä ja paennut kauhulla takaisin kuivalle maalle taitaa olla aikaa jotain 10 vuotta aikaa. Olen edelleen nössö, enkä uskalla hypätä suoraan veteen vaan pikkuhiljaa loiskuttelen järveen rannan kautta. Rippa yrittää tätä ominaisuuttani koulia pois, mutta ehkä sekin alkaa jo pikkuhiljaa hyväksyä hiljakkoisen fiilistelyni shokkihyppyjen sijaan.

Käytiin eilen kaupungilla ja poikettiin samalla reissulla Fidaan, josta kävin metsästämässä shortseiksi leikattavia farkkuja. Yritin löytää sinistä denimiä mutta minkäs minä luonnolleni ja kropalleni voin: mukaan lähti kultaiset farkut jotka lojuvat nyt tuossa ruokapöydän ääressä kököttävän tuolin nojalla. Kannattaa ottaa mies mukaan ostoksille, mukaan tarttuu kaikkea häröä ilman että oma lompakko kärsii miestappioita. Laitan noista glam-henkisistä ihmepöksyistä kuvia jahka saan ne leikeltyä.

Juhannussuunnitelmista ja muista jutuista kirjottelen toisen kerran, tällä hetkellä kiinnostaa enemmän mennä kyttäämään mitä Rippa touhuaa keittiössä. Hei vaan sun heiluvilles!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti