Sivun näyttöjä yhteensä

29.6.2012

Materiaa, ihanaa materiaa

Juhannus tuli ja meni mutta yllätys! En lähdekään jauhamaan siitä kovin pitkää selvitystä. Sanotaan vaikka että Catladyn kanssa oli hauskaa, saunassa käytiin ja yöuinnilla niin kuin asiaan kuuluu ja mies on edelleen juhannuksesta alkaneella radalla.

Sitten tärkeämpiin aiheisiin. Kävin tekemässä yhden yön pikareissun Helsinkiin, taas. Näin pitkästä aikaa ihanaa ystävääni Ainoa (josta en tajunnut tietenkään ottaa kuvaa blogia varten, d'oh!) jota en ole nähnyt yli vuoteen. Harmitti kovasti kun emme ehtineet jutustella taikka hengailla kovin pitkään, oli tytöllä kiire tärkeämpien asioiden pariin. Rakkautta silti, olet aina mun Ainoo! Näin muitakin kauan kadoksissa olevia kavereita, kiitos vaan illasta Jutta (ja Jani) ja majotuksesta Jussille. Yksi näistä kadonneista ystävistä oli Jannu, jonka olen tuntenut lukiosta asti ja rakastan. Tässäpä kuva meistä pitämissäni Friikkibileistä joltain vuodelta nakki ja kirves (NEVÖ FOGET!)

Sori Jannu, ei mulla oo meistä muutakaan kuvaa :D


Käytiin Jannun kanssa Dallapén puistokirppiksellä. Oli hyvä idea, kerrankin olin rahoissani (saatatte varmaan arvata että en ole enää) ja shoppailumoodi oli valmiiksi päällä. Löytyihän sieltä sitten jotain aivan korvaamatonta. Olen etsinyt sadetakkia itselleni jo monen monta vuotta, mutta mitään kivaa ei ole koskaan tullut vastaan. Siksipä olin niin riemuissani kun Jannun silmät osuivat maassa odottavaan kirsikkakuvioituun mustaan reitipituiseen ihanuuteen. Rakkautta suoraan 60-luvulta ja vieläpä suomenruotsalaista laatua. Jos tiedätte tämän valmistajasta AB Tell Bergmarkista muutakin kuin että se on toiminut Kristiinankaupungissa niin otan mielellään infoa vastaan. Myös vinkkejä siihen, mistä voisi saada mustia tai punaisia sadehattuja/vedenkestäviä kalastajahattuja saa laittaa, tahdon täydentää syksyn ennakkosuosikkiasuni.

Kiinnittäkää huomionne ainoastaan takkiin, ignoratkaa vammanaama
Takki ei suinkaan ollut ainoa kirpparilöytö, sillä edellisessä kojussa oli korujaan myymässä Stupidhead Jewelleryn Anni, jolta ostin silityshelmistä tehdyt korvikset sekä kaulakorun. Molemmissa aiheena on Pac Manin kummitukset. Rakkautta ensi silmäyksellä. Tarjolla oli myös ruoka-aiheisia cernit-massasta tehtyjä koruja, mutta nämä vetivät nyt pidemmän korren. Pitää itsekin kokeilla noita kahta materiaalia korujen teossa.Olen koko kesän mehustellut ajatuksella olkihatusta ja ehdin sellaisen jo tilatakin, mutta malli oli huono, hattu ei pysynyt päässä joten jouduin sen palauttamaan. Helsingissä käydessä vastaan tuli kuitenkin aivan täydellinen pinkki (!!) olkihattu, jonka kävin kirppistelyn jälkeen poistamassa. Näitä ei saa Hämeenlinnasta joten voin bostailla tuntien itseni tosi yksilölliseksi ketjuliikkeen hattu päässä, kerrankin.


Hattu H&M, toppi ja arskat Seppälä, rintsikat Gina Trikot, luonnollinen poseeraus mallin oma
Siinäpä sitä shoppailua sitten olikin taas vähäksi aikaa. Tiedän, että lupasin viimeksi laittaa kuvia kultaisista shortseistani (joihin muuten askartelin mätsäävät salamakorvikset), mutta se nyt saa jäädä taas seuraavaan kertaa. En nimittäin ole vieläkään ottanut niistä kunnollista kuvaa. Loppuun voisin iskeä vähän aiheeseen sopivaa musiikkia. Lämmintä viikonloppua kaikille ja hyviä mahdollisia kirpparilöytöjä!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti