Sivun näyttöjä yhteensä

5.5.2012

Tervetuloa kansalaiset!

Voisin tähän kärkeen kertoa vähän itsestäni. Asun vanhan kissamummon ja wannabe-drag queen-sulhaseni kanssa Hämeenlinnassa Katumajärven rannalla. Tämä on siitä hieno paikka, että läheltä löytyy monta suomalaiskansallista pakananähtävyyttä kuten Ikuturson uhrikivi ja itse Katumajärveä on käytetty aikonaan kristillisen pakkokasteen poispesuun. Siis täydellinen asuinpaikka kahdelle ateistille.

Olin ennen pesunkestävä kaupunkilaistyttö, asuin Helsingin Kalliossa ja hengailin yrbäänien kavereideni kanssa kapakoissa ja klubeilla. Sitten kävi niin hassusti, että jouduin lähes vuodeksi asunnottomaksi ja ryvin masennuksen syövereissä. Viime kesänä, edelleen vailla kotia, rakastuin nykyiseen sulhaseeni nettifoorumin miitissä. Pari kuukautta myöhemmin muutin hänen luokseen Lepaalle keskelle ei mitään. Asuin siellä salaa, koska kyseessä oli koulun asuntola eikä ulkopuolisia sallittu. Viimein päädyttiin yhdessä tänne, järven rannalle ihan kaupungin laidalla ja löysin cityvosun kuoreni alta luontoa rakastavan puolen.

Laitan sexy drag queenini tukkaa, tuubassa tottakai

Suurimmat kiinnostuksen kohteeni ovat ruoka, tyyli, itseni kehittäminen älyllisesti, ateismi sekä elämästä nautiskelu yleisesti, jossa oppiäitinäni pidän tuota meidän lösömummoa, joka myös Luluna tunnetaan. Näihin teemoihin tulee siis myös tämä blogi varmasti keskittymään. Yritän kirjoittaa fiksusti kiinnostavista asioista mahdollisimman usein, mutta itseni tuntien teksti tulee todennäköisesti olemaan suurimmalta osin alatyylistä vittuilua ja biletystä sekä kuvia meidän kahden hengen megabailuista ehkä kerran tai pari kuukaudessa.

Mikkis Airlines toivottaa miellyttävää matkaa, ilmakuoppia saattaa olla luvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti