Sivun näyttöjä yhteensä

12.5.2012

Spontaani uudistus

Kävin eilen kaupungilla pitkästä aikaa yksin. Mulle tuli alkuviikosta postiin eräs kauan himoitsemani paketti ja koska rakas mieheni on ratkennut ryyppäämään ja oli taas tehnyt yhden katoamistempuistaan, niin päätin perjantain kunniaksi käydä omin päin vähän shoppailemassa. Kauan odotettu paketti sisälsi uuden tekonahkaisen kesäveskan, jonka tilasin Jeans.fistä. Vähän ehkä hintavanpuoleinen noin polyuretaani-ihmeeksi, 32,90 €, mutta eipä tuo lasku odota maksuaan kuin vasta syyskuussa. Se on sitten sen ajan murhe :D

Laukku Intrigue/Jeans.fi

On muuten ensimmäinen ruskea laukku jonka olen koskaan omistanut. Tykkäsin kevyestä hippihenkisyydestä mikä tästä laukusta huokuu, etenkin tuosta rei'itetystä koristenauhasta. Kokokin on juuri passeli!

Samalla reissulla jäi sitten vähän luppoaikaa kun myöhästyin ekasta bussista. Katumalle tulee keskustasta tosiaan se kaksi bussia ja klo. 17 jälkeen yksi, terkkuja vaan Hämeenlinnan kaupungille: saisitte korvata sen riistofirman ihan kaupungin omalla sisäisellä liikenteellä. Saattaisi olla vähän kohtuullisemmat lippujen hinnatkin... Tokikan tätä ei tule tapahtumaan niin kauan kuin hyväveli-järjestelmä toimii ja kaupunginvaltuustossa istuu itse Vekkaliikenteen herra isoherra. Mutta mihinkäs mä jäinkään...aivan, luppoaikaa. Paremman tekemisen puutteessa lähdin käymään Sokoksella ajatuksena ostaa uusi ripsari, mutta kuinkas kävikään? Pakollisen kosmetiikkahankinnan lisäksi mukaan lähti Garnierin punainen hiusväri. En ole värjännyt tukkaani sitten joulukuun, joten väri oli jo luonnollisen hiusvärini ja miljoonan haalistuneen värjäyskerran iloinen sekamelska. Tämmöinen tästä nyt sitten tuli.


Koska en koskaan jaksa vaalentaa hiuksia ennen värjäystä tulee lopputuloksesta aina melko...hmmm...eläväinen. Enkä tietenkään koskaan käy värjäyttämässä pehkoani ammattilaisella, koska en ole koskaan tyytyväinen lopputulokseen. Mutta ei se mitään, minusta on kiva kun tukasta löytyy vivahteita ja sävyjä. Auringossa tuo väri näytti lähes kirkkaanpunaiselta, mutta sisätiloissa mieleen tulee enemmän teiniaikoinani suosima punamusta. Hyvä se on silti. Rippa ei malta lopettaa kehumasta miten hyvin tämän värinen tukka mulle sopii. Katsotaan maanantaina kun herran pää selkiää onko vielä sitä mieltä :D Mitenkäs lukijat (mitkä lukijat?) onko kesätukka jo laitettu vai menettekö samalla kuontalolla kesät talvet?

2 kommenttia:

  1. sonja approves new hair! näyttää nätiltä. mä aion kyllä vielä räväyttää kesällä niillä laventelihiuksilla, tavalla tai toisella. it's going to legendary....

    VastaaPoista
  2. Se tulee olemaan enemmän legen...wait for it...dary kuin Barney Stinsonin Playbookin vika sivu, The Scobadiver, ja tulen olemaan sulle aivan äärettömän kateellinen jos onnistut toteuttamaan sen hyvin.

    VastaaPoista