Sivun näyttöjä yhteensä

5.5.2012

Nyt on muuten darra

Lähettiin eilen Ripan kanssa oikein RIMPSALLE (:DDDDD). Tämä päätös syntyi kun luimme, että Beastie Boysin MCA on poistunut keskuudestamme ja sen kunniaksi lahjakkaasti kaadoin täyden lasin mansikkaboolia ja vadelmia pitkin läppäriäni, datauspistettäni ja hieman myös lattioita.

Nyt on sitten sen mukainen olokin. Rippa reippaana poikana kävi jo hakemassa suurehkon korjaussarjan, mutta näistä seuraavista kuvista ehkä näkee sen, kumpi meistä on parempi käsittelemään hurvitteluillan jälkeisiä olotiloja.

Itse heilun vielä klo. 17.30 paskaisessa Bowie-paidassa (http://cdon.fi/)...


...kun taas Herra Fäbylöys kävi tonkimassa vaatekaapistani törkeimmät leggingsit mitkä löysi ja iski kaulaansa puolet mun koruista (paita http://www.shirtstore.fi/)
 Kuvan oton jälkeen Rippa kävi vaihtamassa tuon upeaakin upeamman Christopher Walken-paidan hopeapaljettitoppiini jota se on käyttänyt varmaan enemmän kuin minä. Kätevä tämmöinen parisuhde, saa poikaystävän ja faghagitettävän samassa paketissa! Tykkääkö muidenkin poikaystävät pukeutua naistenvaatteisiin ja leikkiä Buffalo Billiä (tjet. Silence of the Lambs)?

3 kommenttia:

 1. ihanaa, jatkakaa! <3 t:kimpsu

  VastaaPoista
 2. höööh, attekin voisi pukeutua välillä tytöksi! toivottavasti darra päätyy voiton puolelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Frankkihän ois vielä aivan upea naistenvaatteissa hoikan vartensa ja pitkän lettinsä ansiosta. Darra on jo paremmalla tolalla :)

   Poista