Sivun näyttöjä yhteensä

7.5.2012

Hipit saatana

Varoitus! Luvassa huonosti perusteltuja mielipiteitä ja alatyylillä ilmaistua hippivihaa!

Luin tuossa aikani kuluksi Tyyli Gurun Muoti Blogia  jonka yhdessä postauksessa hän puhuu New Age-hörhöistä ja erityisesti tästä:


Katsoin kyseisen trailerin ja olin vähintään yhtä puulla päähän lyöty tuosta visuaalisesta ripulista kuin Gurukin, mutta toisin kuin hän en varsinaisesti yllättynyt yhtään vaan aloin kiinnostuneena lukea pätkään tulleita kommentteja. Jälleen kerran ilmeeni hippien horinoiden takiaKommentteja mm.

"Love this timely trailer. Right now we need every kind of wake-up call we can get. And this trailer looks, and sounds, and feels like it will make a powerful and mass-accellerating contribution to the unstoppable unfolding of the greatest awakening that humanity has ever experienced. A big thumbs up! Namaste."

Tämä ihminen ei varmaan koskaan ole nähnyt oikeaa elokuvaa, jos tämän kahen markan budjetilla ja kadulta reväistyillä näyttelijöillä kyllästetyn sateenkaarioksennuksen olisi tarkoitus "olla voimakas, massoja liikuttava" kokemus joka laittaa liikkeelle "suurimman heräämisen jonka ihmiskunta on koskaan kokenut". Kuulostaa lähinnä siltä, että tämä puunhalaaja tarvitsisi herätystä todelliseen maailmaan. Neuvoni: ota yhteyttä psykiatriin ja Esko Valtaojaan.

  
"Let There & Everywhere Be LIGHT !
Peace, Love, Music & Happiness !
Lot of SUN, Rainbows & Harmony !
To All, Now, Ever & Forever !
& Better ! ( : - )"

Mee takas 60-luvulle happopää! IHANAA SATEENKAARIA JA AURINGONPAISTETTA VESIMIEHEN AIKA EI OLE OHI!

Loput kommentit onkin sitten väittelyä jumalan olemassaolosta, mikä on aina näiden hihhulien kanssa täysin hedelmätöntä. Ihme kun eivät alkaneet jauhaa enkelienergiasta. Eniten mua näissä jutuissa aina ihmetyttää, miten jengi voi olla niin innoissaan jostain näin huonosti tuotetusta sonnasta? Jos tuokin filkka olisi ollut hyvin käsikirjoitettu, ohjattu, kuvattu ja tuotettu, niin olisin varmaan tsekannut koko elokuvan ja ottanut sen viihteen kannalta. Mutta kun jo pelkkä traileri saa voimaan pahoin huonon näyttelemisen, dialogin ja "erikoistehosteiden" takia niin ei paljon kinosta. No, pysyypähän hippien jutut hippien juttuina.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti